Salvatore Cicalese este un adevarat erou, desi abia a implinit 5 ani. Gestul lui i-a salvat mama de la moarte. Femeia isi facea un dus cand a suferit o convulsie.
Cand si-a gasit mama inconstienta, Salvatore nu a stat pe ganduri.

El a invelit-o pe surioara lui in varsta de 2 ani intr-o paturica, a luat-o in brate si a mers la usa unei vecine. Aceasta a povestit ca a avut un soc cand l-a vazut pe baietel la usa ei.
"Statea la usa si strangea ceva in brate. Initial am crezut ca este vorba despre o papusa", a declarat vecina. "Mami a murit la dus. Poti sa ai grija de noi?",  i-a spus micutul speriat. 

Vecina a sunat imediat la numarul de urgenta, iar o ambulanta a ajuns la casa micutilor. Medicii au gasit-o pe femeie inconstienta, dar in viata.


"Sincer, el mi-a salvat viata, pentru ca eram sub jetul de apa si daca nu as fi primit ajutor, probabil m-as fi inecat", le-a spus mama lui Salvatore reporterilor Abc15Arizona.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Am intrat in dus, asta este tot ce imi amintesc. Apoi m-am trezit la spital", a mai spus aceasta.
Din pacate, acest incident l-a traumatizat pe baietel, care se teme ca mama lui ar putea suferi o alta convulsie, in urma careia sa isi piarda viata.
"Fiecare zi este o provocare pentru noi. Ma intreaba de un milion de ori daca voi fi bine si daca voi muri azi", a mai declarat Kaitlyn. 
 

Sursa foto: ABC


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si