Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consmatorilor Arad, Gheorghe Iancu, a declarat, joi, corespondentului News.ro, ca un supermarket din municipiu a fost amendat cu 5.000 de lei, pentru etichetarea gresita a unui sortiment de carne.
Conform sursei citate, un client a reclamat ca, miercuri seara, in jurul orei 19.30, a cumparat o caserola de ”ceafa de porc fara os felii” de aproximativ jumatate de kilogram, pe care scria ca a fost ambalata in 20 aprilie 2017, adica in ziua urmatoare cumpararii.
Clientul s-a uitat la eticheta abia cand a iesit din magazin, dorind sa se asigure ca produsul este in termen de valabilitate, iar atunci a observat ca a fost etichetat cu data urmatoarei zile.

”Sanctiunea aplicata operatorului economic a fost pentru practici comerciale si comportament incorecte in relatia cu consumatorii.

Operatorul si-a insusit faptul ca un angajat a marcat in mod eronat data pe ambalaj”, a declarat comisarul-sef  Gheorghe Iancu.
Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a anuntat ca va verifica, de asemenea, produsele din magazin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si