Ileana Ciuculete avea probleme de sanatate de multa vreme! Desi a incercat din rasputeri sa isi ascunda boala, au fost situatii in care semnele unei afectiuni puternice la ficat erau vizibile, mai ales in zona fetei.

La inceputul primaverii, lumea muzicii populare romanesti era in doliu! Ileana Ciuculete a decedat pe 14 martie, la orele serii, pe un pat de spital al unei clinici private din Capitala, rapusa, dupa spusele medicilor, de un virus hepatic si o ciroza galopanta! “ Totul a fost rapid, nimeni nu se astepta la o asemenea tragedie.

Culmea, cantareata era bolnava doar de putin timp si nici macar familia nu stia ca ea este pe moarte”, au povestit apropiatii familiei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Totusi, exista voci care sustin ca Ileana suferea de mai multa vreme de o afectiune grava la ficat.  “In ultimul an, era tot mai trista si ocolea aparitiile publice, lucru destul de ciudat in cazul ei, caci, adevarul era ca ii placea foarte mult sa fie prezenta la evenimente sau pe micul ecran. Mai mult, la filmarile facute de Craciun, la postul patronat de Dan Voiculescu, ea arata destul de rau, obosita si vanata la fata, semn ca avea probleme medicale serioase.

Desi s-a machiat peste o ora, nici cu fond de ten, nu a reusit sa isi ascunda paloarea din obraji. A fost pentru prima data cand colegii de scena si-au pus intrebari legate de sanatatea ei. S-a considerat insa ca este ceva trecator si Ciuculete isi va reveni la forma de altadata. Din nefericire nu a fost asa, fiindca patru luni mai tarziu, ea se stingea in bratele sotului, la spital…”, au dezvaluit prietenii regretatei artiste.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si