Potrivit opiniilor exprimate in spatiul public, vanitatea si dorinta de succesa parintilor au facut-o pe micuta sa moara, dintr-o greseala stupida, in incercarea de a dobori niste recorduri pe care tatal ei si le dorea doborate.
Intre timp, in mediul online au inceput sa apara din ce in ce mai multe comentarii cu privire la situatiile delicate in care Ovidiu Popescu, tatal Dor Getei Popescu, si-ar fi pus copii.


Mai mult, in 2013, pe baza unei fotografii, o plangere a fost depusa la Protectia Copilului, in luna iunie a anului 2013.
Fotografia il arata pe Ovidiu Popescu, care o tine in spate pe Crina Coco Popescu, fiica sa cea mare, care nu poarta casca de protectie, in timp ce escaladeaza muntele.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a fost, insa, de alta parere:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

„Din verificarile electronice efectuate va informam ca am identificat elemente care pot fi considerate cu potential periculos pentru integritatea copilului din imaginea la care se face referire in sesizare, precum si un anumit potential daunator al promovarii acesteia in mediul online” – este raspunsul primit de la Elena Tudor, directorarea Directiei pentru Protectia Copilului de la acea vreme.

Sesizarea a ramas, insa, fara nicio masura luata.
Tragedia din Muntii Retezat, de sambata, cand copiii Dor Geta Popescu (13 ani) si Erik Gulacsi (14 ani) si-au pierdut viata, fiind surprinsi de o avasansa, ridica semne de intrebare referitoare la cat de sigur este alpinismul pentru copii si cat de corect este ca acestia sa fie incurajati sa escaladeze munti care au rapit vietile a numerosi alpinisti adulti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si