De data aceasta, aflat impreuna cu sotia lui in aeroport, Ilie Nastase a fost filmat cum a luat-o de par pe Briggite.

Un pasager a fost martor la intreaga scena si a realizat o filmare pe care a facut-o publica.

Martorul a povestit felul in care s-au comportat cei doi soti la imbarcare si in timpul calatoriei cu avionul. Se pare ca totul a pornit de la niste reprosuri facute de Nastase lui Brigitte pe motiv ca a uitat acasa niste invitatii.

Conform acestuia, zborul a fost linistit, mai putin spre final cand au avut un schimb de replici dure si Brigitte a inceput sa planga si sa foloseasca un limbaj vulgar la adresa sotului.

Aproape de aterizare, Ilie i-a spus lui Brigitte sa nu mai planga fiindca erau asteptati afara si nu putea fi vazuta astfel, a mai povestit martorul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Nu este primul incident de acest tip. Aflati la un eveniment, Ilie Nastase s-a suparat pe Briggite, pe care a lovit-o peste cap.

Fostul mare jucator de tenis a avut o remarca rasista la adresa Serenei Williams, jucatoare de

tenis care a declarat de curand ca este insarcinata. Nastase a spus ca conferinta de presa organizata inaintea meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie ca asteapta sa vada ce culoare va avea copilul Serenei." Sa vedem ce culoare va avea. Oare ciocolata cu lapte?", au fost remarcile lui Nastase.

 

Sursa foto: Click.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si