In cariera sportiva de performanta a debutat la doar 15 ani, dar nu a reusit sa castige niciodata un turneu de Grand Slam si nici sa intre in TOP 5 al WTA, cea mai buna clasare a ei fiin locul 8 in 2000. S-a retras din tenis in 2007 si nu regreta deloc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De peste 15 ani este impreuna cu Enrique Iglesias, dar rusoaica si cantaretul iberic nu s-au casatorit. "In zilele noastre este un tabu sa nu fii casatorit. Nu casatoria face un partener bun sau un parinte bun", declara Iglesias in urma cu ceva timp pentru publicatiile internationale.

Pozele pe care rusoaica le posteaza pe retelele de socializare arata ca, desi ajunsa la 35 de ani, Anna Kournikova reuseste in continuare sa suceasca mintile barbatilor si sa arate extraordinar. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si