Alarma a fost data de o femeie care locuieste in zona si care a sunat la 112 dupa ce a vazut corpul baiatului, pentru a solicita interventia politistilor. Oamenii legii au identificat cadavrul si au anuntat conducerea scolii, care a venit imediat la fata locului.

Gabriela Lupascu, directorul Centrului scolar de Educatie Incluziva Suceava, era vizibil afectata de acest eveniment si, desi spune ca a mai avut probleme cu baiatul, nu credea ca se va ajunge in acest punct.

„A mai facut probleme si in trecut. Chiar acum o luna am fost la politie cu el pentru ca a fost prins de politisti cu prenadez. Vom face o ancheta sa vedem ce s-a intamplat si cum s-a ajuns aici”, a spus Gabriela Lupascu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Dupa cate se pare, baiatul nu a plecat pe poarta in mod legal, ci ar fi sarit gardul institutiei de invatamant, scrie monitorulsv.

„Pe poarta nu a iesit, doar daca o fi sarit gardul. S-a mai intamplat si cu alte ocazii, dar venea inapoi, nu era genul care sa nu se intoarca”, a precizat paznicul Florin Padurariu.


Despre problemele de comportament ale adolescentului stia mai toata scoala, dar nimeni nu a crezut ca minorul isi va pune capat zilelor, mai ales ca ieri, inainte de tragedie, parea intr-o stare psihica buna.

„Avea tulburari mari de comportament, dar sub nici o forma nu m-am gandit ca se va ajunge aici”, a spus unul dintre pedagogii care activeaza la Centrul scolar de Educatie Incluziva Suceava.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si