Articolul citeaza un interviu pe care un roman pe nume Nicolae- nu i se da si numele de familie si nici orasul de bastina- l-a acordat jurnalistilor de la publicatia (Il) Tempo.

Autorul articolului de pe it.blastingnews.com- o platforma online bazata pe jurnalismul social (cum se defineste pe site) cu sediul in Elvetia si cu un CEO ialian- arata ca multi ialieni cred ca sistemul lor judiciar si pedepsele nu sunt atat de riguroase pe cat ar trebui.

Interviul cu Nicolae ar putea alimena scepticismul ialienilor legat de sistemul de justitie, despre care mai spun ca uneori pare sa-i protejeze pe cei corupti si necinstiti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Nicolae, continua cei de la it.blastingnews.com, este un barbat originar din Romania, are 58 de ani, locuieste de ani buni in Ialia si nu de putine ori a fost incatusat pentru furturi din aparamente. Insa, imigrantul nu petrece mult timp dupa gratii si la scurt timp dupa eliberare se reapuca de hotii.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si