Artista avea concerte la sfarsitul lunii martie, insa si-a schimbat planul. Angela Similea a venit in Romania doar pentru scurt timp, iar primul concert din 2017 va fi in luna iunie, la Iasi.

”Angela e in America acum. A venit si a plecat din nou. Dar nu va ramane acolo, ca nu are ce face. E in vacanta, pentru ea e o bucurie sa fie alaturi de nepoti”, a marturisit pentru Libertatea colegul de scena al artistei, Ovidiu Komornyic, ramas sa cante singur in tara.


Artistul a mai spus  ca s-au dus vremurile in care el si Angela Similea erau clienti nelipsiti ai litoralului romanesc, acolo unde aveau cantari cam toata vara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

”Pe Litoral nu avem nimic stabilit pentru la vara, pana in acest moment. Lucrurile se schimba si, din pacate noi, nu ne mai regasim in aceste schimbari”, a adaugat Komornyic.
 

Citeste continuarea pe Libertatea.

Sursa foto: Tribuna.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si