Copila a declarat ca autorul abuzului ar fi fost unul dintre vecini.

"Fata a plecat de acasa luni pe la trei-patru si a ramas la o fata la cateva case distanta. Ea a mai plecat de acasa, dar nu a lipsit noaptea. Cand m-am dus dimineata pe la 7 sa o iau acasa mi-a spus ca a fost violata de un vecin. Vecinul are vreo 70 de ani, dar eu nu cred ca a fost violata.

Nu stiu de ce a spus asa ceva. Nu cred nimic din toate astea. Ea are probleme, nu stiu... Am fost cu ea si la Spitalul Sfanta Maria din Iasi si a stat internata. Spunea ca o doare burta, vroia mereu sa plece de acasa", a declarat Doina Franiuc, mama fetei.

"Fata a spus ca eu am primit bani de la vecin, dar nu am primit nimic. Nu stiu nimic despre asta. Minte! Nu stiu ce vrea sa faca. Nu se poate asa ceva!", a completat mama fetei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o minora ar fi fost victima unei infractiuni. In cauza s-a deschis un dosar penal, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Citeste continuarea pe BZI.ro

 

Sursa foto: Bzi.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si