Ionut Negoita i-a promis lui “Gurita” un salariu regesc, de 200.000 de euro pe an, plus un bonus de 150.000 de euro in cazul in care castiga campionatul, dar cu toate acestea antrenorul “alb-rosilor” ezita!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Surse de la echipa din Sos. Stefan cel Mare sustin ca tehnicianul si-ar da acordul sa ramana la Dinamo cu o conditie foarte importanta. Este vorba de a introduce o clauza in contract de transfer in strainate. Astfel, daca o echipa importanta ii ofera un post avantajos, Contra sa poata pleca fara probleme de la conducerea" haitei"  fara a plati vreun ban.

"Toate aceste discutii au inceput din momentul in care pe adresa lui Cosmin ar fi venit o oferta din Cipru.

Insa, este prematur ca antrenorul sa dea un raspuns acum, probabil o va face dupa ultima etapa din play-off", au dezvaluit persoane de la clubul dinamovist.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si