Ziaristul Cornel Stanga a dedicat doua pagini de ziar editiei din 1991 a concursului „Miss Adolescenta Buzau”. Elena Udrea era una dintre tinerele concurente, pe care jurnalistul le-a descris atat ca rezultat al propriei impresii, cat si prin prisma spectatorilor. Fetele au avut de parcurs trei probe.

La cea de „defilare prin fata publicului in tinuta lejera, de vara”, Elena a purtat o rochie maro iar la a doua, o rochie neagra cu capa pe umeri, „cu un aer de mister”. 

 A treia proba a fost insa cea care i-a dat, se pare, batai de cap Elenei Udrea. Iata ce scrie jurnalistul Cornel Stanga.   ”Urmeaza proba a treia de aptitudini. Fiecare concurenta se prezinta singura. Elena, anul IV la Hasdeu. In curand n-o sa mai am 17 ani. Isi cere scuze pentru emotii. Fluieraturi in sala. Continua greu. ”Voi recita o poezie a lui Lucian Blaga”. Foarte putini aplauda. Ceilalti nici nu vor sa auda. Ce greu e sa fii prima din seria concurentelor.. Un fel de deschizatoare de partie. Incepe. Din pacate nu se aude, sta cam departe de microfon. Alte fluieraturi. Disting totusi: ”Vei plange mult atunci, ori vei ierta?!”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Publicul n-o iarta. Nu vrea s-o asculte. Sau nu-i o prezenta prea agreata in ”Hasdeu”. Oare?! Florin (Florin Artene, prezentator- n.r.)vrea s-o ajute. Atentioneaza ca va intrerupe spectacolul, daca nu se face liniste. Sunt avertizati in primul rand ”roackerii”. Degeaba. Concurenta renunta si pleaca in culise. Banuiesc ce-i in sufletul ei...”, scrie jurnalistul buzoian.   Juriul a decis ca Elena Udrea nu merita un loc pe podium, spre mahnirea concurentei din Liceul Hasdeu.

„Mentiune, care va consta intr-un abonament gratuit la absolut toate evenimentele artistice ale Casei Tineretului, Elena Udrea, fosta numarul 1. Este asteptata in scena, dar nu isi face aparitia. Florin o scuza:. Eu cred ca e suparata ca n-a intrat in. A avut nesansa, am mai spus-o, sa fie prima la tragerea la sorti”, spune Cornel Stanga, in articolul sau.  

Concursul de Miss din acel an a fost castigat de adolescenta Dana Dumitrescu, care peste cativa ani avea sa ajunga actrita la Teatrul din Constanta.

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si