Politistii brasoveni s-au autosesizat in acesta caz inca din data de 3 ianuarie, dupa ce au vazut un anunt pe o pagina de socializare prin care se ofereau servicii sexuale. Dupa mai multe luni de filaj, oamenii legii au constatat ca barbatul isi „vindea“ propria sotie pe internet contra unor sume de bani, arata Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov, Gabriela Dinu, a spus joi ca politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, Serviciul Actiuni Speciale si Serviciului Criminalistic, au perchezitionat domiciliul barbatului si au ridicat mai multe bunuri care pot fi probe in dosar.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Potrivit anchetatorilor, clientii racolati pe internet de barbat erau cei care propuneau locul de intalnire, pentru ca astfel sa fie mai greu de gasit.

Barbatul a fost retinut pentru 24 ore, apoi magistratii Judecatoriei Brasov au emis, pe numele barabtului, un mandat de arestare preventiva pentru proxenetism.

Cercetarile sunt continuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si