N-au asfalt sau canalizare, dar se lauda cu 8 parcuri in valoare de 4 milioane de lei,  precum acesta.

Desi bancile n-au scanduri, iar iarba ajunge pana la genunchi, aceasta  amenajare saracacioasa a costat nu mai putin de 500.000 lei! Iar executia a fost la fel de buna precum gramatica de pe pancarta.

SCUMPE SI BUNE...DE NIMIC

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Tot in comuna cu pricina, celelalte parcuri sunt gandite in acelasi stil, adica deloc. Pe unele, e camp deschis unde pasc animalele, iar pe altele, s-au investit sume fabuloase pentru numai doi stalpi de iluminat. "A aruncat bani pe camp. Cine sa vina la un parc in camp? Sau aici in sat, ca n-ai nici batrani, nici tineret sa vina in parc", spun oamenii.

Isprava este a fostului primar, cercetat acum pentru ca a aruncat banii comunei pe apa sambetei. Actualul primar a ramas cu mostenirea... de care nu e deloc mandru. "Nu avea comuna nevoie de parcuri si o spun cu toata taria. Comuna Cungrea are 1100 hectare de padure, nu ii vad necesitatea", spune actualul primar al comunei, Liviu Voiculescu.

Pana la un plan de atac, angajatii primariei au pus osul la treaba: au inceput sa tunda iarba din parcuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si