Pe 11 mai, politisti din cadrul Politiei orasului Insuratei au pus in aplicare doua mandate de perchezitie la domiciliile a doi barbati, cu varsta de 41, respectiv 48 de ani, din localitatea braileana Insuratei.

Cei doi sunt banuiti ca, la data de 5 aprilie 2017, in calitate de angajati ai unei institutii scolare din localitate, si-ar fi insusit pe nedrept o cantitate impresionanta de lemne de foc din gestiunea unitatii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

”Cu aceasta ocazie, politistii au gasit la domiciliile celor doi barbati cantitatea de trei tone de lemne, ce au fost ridicate in vedere confiscarii”, au precizat reprezentantii IPJ Braila. Pe numele acestora a fost deschis un dosar penal si sunt continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de delapidare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si