UPDATE: In alte imagini surprinse de la sectie, Cristian Boureanu sa pe un scaun si canta o melodie ritmata, sa-si revina probabil din ameteala.

In urma cu aproape o saptamana, Cristian Boureanu a reusit sa imparta tara in doua. A intrat in conflict cu mai multi agenti de la politie si a sfarsit prin a fi 'sifonat' bine si arestat pentru 30 de zile.

Cristian Boureanu a agresat un politist, iar acesta din urma i-a raspuns printr-un pumn care l-a lasat lat pe fostul politician.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ulterior au aparut o serie de imagini filmate la scurt timp dupa ce a fost arestat.

Imaginile au fost surprinse in sectia de politie, intr-un moment in care fostul parlamentar a fost lasat singur intr-o incapere. Cristian Boureanu a incercat sa se reculeaga dupa pumnul incasat de la politistul Ovidiu Andrei si s-a apucat sa faca exercitii de yoga, fara sa-i pese ca ar fi putut fi vazut de cineva.

Sursa: WOWbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si