Jurnalistul a postat informatia pe Twitter, dar a precizat ca, deocamdata, nu are confirmare.

Totusi, politia britanica a dezvaluit identitatea atacatorul. Numele acestuia este Darren Osborne si este britanic.

Ipoteza ca atacatorul ar fi roman nu a fost mentionata, in schimb, de niciun jurnalist din presa britanica. Oficial, politia spune ca atacatorul e un barbat de 48 de ani, dar nu a precizat nationalitatea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Exista si varianta unei confuzii pentru ca astazi, dupa atacul de la moscheea din Finsbury, un roman a fost arestat in Londra, in Paddington, insa politia a precizat ca incidentul nu e de natura terorista.

Cel putin o persoana a murit si alte opt au fost ranite, dupa ce un barbat a intrat cu masina in multime, noaptea trecuta, in apropiere de moscheea Finsbury Park, in Londra.

soferul camionetei, un barbat de 48 de ani, a fost retinut de martori si a fost arestat apoi de politie. Potrivit autoritatilor, niciun alt suspect nu a fost identificat.

Potrivit Daily Mail, dupa ce a intrat cu masina in multime, suspectul a strigat ca vrea sa ucida toti musulmanii.

"A venit pur si simplu si ne-a calcat. Cred ca cel putin opt sau 10 oameni au fost raniti. Din fericire, eu am reusit sa scap. Apoi a coborat un tip din duba si l-am prins. Striga, spunea "voi ucide toti musulmanii, voi ucide toti musulmanii. Lovea cu pumnii”, a povestit un martor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si