Sub pretextul unor examinari psihologice, iar mai apoi fizice si chiar ginecologice, omul reusea sa cas­­tige increderea fetelor, pe care le dezbraca cat ai bate din palme. E drept, era ajutat si de drogul pe care psihologul psihopat il varsa in bautura servita fetelor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

”El se dadea persoana importanta(...) spunea ca de evaluarea lui depinde angajarea noastra pe functii bine platite. Sigur, multe fete au cedat avansurilor de buna voie, dar la mine nu a mers si mi-a pus ceva in paharul cu apa. Mi s-a parut dubios si ca erau camere de filmat peste tot. Am rupt-o la fuga imediat”, a declarat  una dintre fetele care au trecut pragul cabinetului lui Giuseppe, pentru click.ro.

Fata are calitate de martor in dosarul in care psihologul infractor are nu mai putin de 50 de capete de acuzare. Individul de 50 de ani e cercetat pentru mai multe violuri, dar si pentru ca ar fi fabricat pilulele pe care le-a administrat victimelor. Ca sa nu mai punem la socoteala si cele peste 300 de inregistrari pornografice in care fetele erau protagoniste fara voia lor! Giuseppe si-a facut si un site pe care vindea filmarile cu 300 de euro/bucata.

Foto: click.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si