Problema pisicilor din Slobozia imparte orasul in doua. Unii oamenii sustin ca au ajuns la capatul puterilor din cauza miorlaiturilor nocturne. Altii spun ca primarul s-ar pregati sa le adune.

Oamenii au auzit ca pisicile din oras sunt pe cale de disparitie. Toti se intreaba insa unde vor ajunge si ce se va intampla cu ele.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Unii se tem ca bietele animale vor ajunge pe mesele chinezilor.

Oamenii spun ca edilul lor, medic veterinar de profesie, a fost plecat intr-o vizita in China. De indata ce s-a intors de acolo, au si pornit zvonurile ca  va incepe sa stranga cainii si a pisicile de pe strada si va trimite bietele animale in China.

Stiti cum e vorba, gura lumii sloboda, asa ca am incercat sa aflam adevarul chiar de la edil. Desi nu am trimis solicitarea in China, nici pana la aceasta ora nu au primit niciun raspuns.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si