Spune-mi care este culoarea ochilor, ca sa iti spun ce personalitate ai

Fiecare culoare a ochilor vine cu un set distinct de trasaturi de personalitate. Aceasta corelatie este rezultata de genele responsabile pentru dezvoltarea irisului. Iar aceleasi gene joaca un rol fundamental in lobul frontal al creierului, parte care influenteaza si personalitatea.

Ochii negri

Aceasta culoare rara a ochilor lasa impresia misterului in perceptia celorlalti oameni.

Daca ai ochii negri, probabil ca te-ai nascut sa conduci, iar daca nu vezi acest lucru, ceilalti cu siguranta te vad astfel. Potrivit unui studiu, persoanele cu ochii negri sunt vazute ca fiind mai amabile. De asemenea, sunt mai bune la sporturile care necesita acuratete si gandire rapida, cum ar fi tenisul. Abilitatea de a gandi repede vine ca un rezultat al nivelului crescut de melanina din iris, care permite celulelor sa comunice mai eficient.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ochii albastri

Ochilor albastri le lipseste melanina. Multe persoane percep oamenii cu ochi albastri ca fiind blanzi. Cu toate acestea, persoanele cu ochi albastri au o forta psihologica si psihica. Un studiu a ajuns la concluzia ca femeile cu ochii albastri au o toleranta mai mare la durerile nasterii comparativ cu alte femei.
De asemenea, acestea pot suporta mai usor depresia postpartum si starile de anxietate.

Ochii verzi

Ochii verzi se afla la granita dintre ochii albastri si cei caprui, lipsindu-le cantitatea de melanina care ii pot face caprui. Multe persoane isi doresc sa-si schimbe culoarea ochilor in verde. Oamenii cu aceasta culoare a ochilor sunt vazuti ca fiind sexy, conform unei cercetari conduse de CyberPulse. Iar sarmul exotic al ochilor verzi nu este deloc de neglijat. in ceea ce priveste personalitatea, persoanele cu ochii verzi sunt dominante si agreabile, precum si puternice si prudente. Creativitatea lor este cuplata cu abilitatea de a performa sub presiune.

Ochii caprui

Ochii caprui sunt cei mai des intalniti, transformandu-i pe cei cu aceasta culoare a ochilor in populatia dominanta. Persoanele cu ochii caprui tind sa fie agreabile, increzatoare si hotarate. Conform Universitatii Charles din Praga, persoanele acestea sunt descrise ca fiind gentile, foarte loiale si respectuoase. Daca ai ochii caprui, probabil ca iti este greu sa te trezesti dimineata, deoarece s-a descoperit ca dormi cu doua ore mai putin decat persoanele cu ochii deschisi la culoare.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si