Dupa aproape patru decenii de munca, `nea Simion traieste impreuna cu sotia intr-o locuinta sociala de la marginea comunei Sacalaz. Cele doua incaperi nu masoara mai mult de zece metri patrati. Peretii sunt infiltrati cu apa de ploaie, gandacii misuna pe aragaz, iar de apa potabila ori de baie nici nu poate fi vorba.

"Gardul sta sa cada in strada si nu am materiale sa fac gardul acesta. Se prabuseste in strada, mai cade pe vreun copil"

Bolnav si neajutorat, batranul supravietuieste cu ajutorul unei farmaciste.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Toate medicamentele acestea le-am luat pe datorie de la farmacie. Fara bani. N-am avut bani sa le platesc"

"Am facut totalul, 250 si ceva de lei datorie", spune farmacista.

Cei doi soti au locuit, in urma cu zece ani, intr-un vagon. Traiul mizer, frigul crunt si ploaia care ii uda pana la piele prin tavanul crapat i-a imbolnavit.

Pensionarul nu a mai putut sa munceasca dupa ce a facut astm bronsic si diabet. Nici acum nu se bucura de o batranete linistita. Daca aveti cum sa le  intindeti o mana de ajutor, cu mancare, materiale de constructie ori bani pentru medicamente, o puteti face aici:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si