1. Unge capacul de la tigaie, pe interior, cu putin unt.

2. Foloseste oua de tara.

Daca vrei omleta consistenta, pregateste-o din galbenusuri. Daca insa preferi una dietetica, bate doar albusurile.

3. Mixeaza foarte bine ouale si laptele, dar nu cu mixerul. Foloseste o furculita sau un tel.

4. Pentru fiecare ou din omleta pune 20 ml lapte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Trei livratori de mâncare au ucis cu cuțitul un bărbat într-o parcare, după care au fugit și au aruncat arma crimei, la Constanța- antena3.ro

Citeste si: Surpriză de proporții. Cât a ajuns să valoreze o bancnotă emisă pentru eclipsa totală de soare din 1999- wowbiz.ro

5. Incorporeaza in omleta de 4 oua si 2 lingurite de smantana.

6. Ca sa aiba textura pufoasa, pune 1 lingurita jumatate de gris sau de faina (peste 4 oua).

7. Pentru a fi moale, trebuie in pui in omleta un pic de unt in compozitie.

8. Pune mai intai omleta la foc mare, apoi redu-l treptat la minim.

9. Verdeata se presara la final, inainte de servire. Asadar, nu o pune in amestecul cu oua.

Sursa: BZI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si