Tanarul inconjurat de medici, care zace pe nisip este salvamar in statiunea Mamaia. A ajuns din salvator victima,  dupa ce a fost spulberat de un skijet in largul marii.

Totul s-a intamplat intr-o clipita. Salvamarul patrula cu caiacul in larg,, cand deodata a aparut skijetul. Era condus de un adolescent de 17 ani, care gonea cu viteza pe mare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Lovita in plin, victima a reusit, cu ultimele puteri sa se apropie de mal. In ajutor i-a sarit un turist din Salaj, sub ochii caruia s-a intamplat nenorocirea.

"Salvamarul l am scos afara, colegul lui a vazut ca e in siguranta si a mers sa l salveze si pe cel de pe skijet"

Salvamarul a primit primele ingrijiri medicale pe nisip, iar apoi a fost transportat la spitalul judetean constanta, unde medicii au constatat ca are 3 coaste rupte.

Accidentul ar fi fost, insa, de asteptat spun martorii.

"Nu stiu daca a spus cineva ca totul a fost o joaca intre ei, pentru ca mai devreme cu o ora la fel se intamplase, fceau curse. Practic acest salvamar si cel cu skijetul se jucau intre valuri? Da se cunosteau"

Baiatul de 17  ani este angajat la skijeturi dar nu ar detine permis de ambarcatiune.

Dupa accident, politistii l-au dus la audieri. Acolo, baiatul le-a povestit ca plecase in larg  cu skyjetul, dupa doi turisti care depasisera timpul de inchiriere al unei ambarcatiuni. Salvamarul de 23 de ani este acum internat in spital si va ramane sub observatia medicilor pana luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si