Denisa Raducu a murit duminica dimineata la doar 27 de ani, dupa o lupta crunta cu boala. Decesul ei a fost comentat in fel si chip pe site-urile de socializare, majoritatea utilizatorilor exprimandu-si regretul pentru tragica veste.( citeste care au fost ultimele cuvinte ale Denisei). Au existat, insa, si comentarii deplasate, in care se scria ca „a murit o manelista, nu e nici o pierdere”.

Printre cei care au reactionat la acest gen de pareri s-a numarat si Sebastian Bodu, fostul sef al Fiscului, care s-a aratat revoltat ca exista astfel de comentarii.

„Văd bucurie mare pe facebook că a murit o manelistă. De parcă nu era om. De parcă ar fi fost vreun criminal în serie”, a scris Bodu. „Numai un om bolnav poate sa se bucure de asa ceva... Asta e nivelul societatii.....frustrati, plini de ura, selectivi, snobi, parveniti”, au comentat amicii fostului sef al Fiscului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si