Aceasta vanzatoare da asigurari clare: la 37 de grade celsius, bomboanele de ciocolata nu fac rau nimanui. Nici macar unui copil! Pe alt vanzator insa, il incearca o usoara remuscare.

"Sunt moi, sunt apa inauntru. le puneti un pic la frigider, sa se faca. Numai, ca le dau la un copil si nu ma risc...Da,

la un copil...dar ele nu sunt de mult. Asa e, cald"

"Cum fructe doamna daca aveati bomboane?...si ce daca aveam, doar le tineam acolo in taraba nu le....dar erau pe taraba si erau moi de tot...."

Ca prin farmec.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Mihociu Clara: "desi in urma cu cateva minute am cumparat siu am gustat bomboanele de pe aceste tarabe, acum se pare ca s-au evaporat"

Vanzatorul care vindea mai devreme bomboane...nu mai are acum nimic pe taraba!

Prinsi cu mata-n sac, vanzatorii incearca sa ne pacaleasca. Ar avea voie sa vanda biscuiti pe canicula.

Dar ii contrazice prospectul!

Pe cutia de biscuiti a se pastra la temperaturi de 13- 25 de grade celsius, afara sunt 37 azi, 38 poate mai bine..si asta e la biscuiti, la ciocolata poate fi temperatura mult mai scazuta.

Medicii va sfatuiesc sa fiti extrem de atenti atunci cand cumparati bomboane sau alte dulciuri. Aveti grija sa fie tinute in conditii optime, altfel riscati sa va imbolnaviti.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si