La 7 ani de la moartea Madalinei Manole, imprejurarile in care aceasta a decedat continua sa nasca intrebari. Cu cateva saptamani in urma, Mihaela Brooks, o romanca stabilita in Canada, a inceput sa prezinte pe un cont de Youtube, concluziile unei anchete paralele ale mortii Madalinei, la care au participat specialisti internationali, inclusiv care au lucrat la FBI. Desi pare o poveste de adormit copiii, lucrurile sunt cat se poate de serioase: Mihaela Brooks foloseste doar argumente stiintifice, pe care le coroboreaza cu date si fotografii din dosarul realizat de anchetatorii romani.

Astfel, au iesit la iveala mai multe erori in desfasurarea anchetei, care daca ar fi fost scoase la iveala cand trebuia, ar fi rasturnat intregul caz.

Este un mister cum au „reusit” aparatorii legali angajati de familia Manole sa ignore toate aceste probe judiciare. Cert este ca au facut-o.
Interesant este ca Bogdan Barbuceanu, avocatul familei Manole, a fost contactat de Mihaela Brooks in timpul procesului, insa acesta a parut complet dezinteresat de dovezile femeii. Mai mult, Barbuceanu a declarat public ca acestea nu valoreaza nimic in Romania.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


 

„Aceasta doamna, daca e vorba de aceeasi persoana, m-a contactat si pe mine in cursul urmaririi penale, bineinteles ca nu i-am dat importanta pentru ca m-am convins ca dansa nu cunoaste procedura penala romana, nu stiu ce greseli in aceasta procedura ar fi putut sa descopere dansa, ca nu este decat un joc, adica nimic altceva”, a spus Bogdan Barbuceanu intr-o emisiune de televiziune.


La randul ei, Mihaela Brooks a anuntat ca ii pregateste avocatului o replica pe masura, printr-o postare video pe Youtube.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si