Barbatul in varsta de 41 de ani, care a suferit rani usoare, este anchetat in prezent pentru ca a folosit simboluri ale unei organizatii interzise.

Incidentul a avut loc sambata dimieanta, cand turistul a plecat dintr-un bar si a inceput sa faca salutul "Heil Hitler” pe strada." Un trecator necunoscut l-a batut, ranindu-l usor”, se arata intr-un comunicat al politiei. Agresorul a fugit.

Cartierul Neustadt al orasului este cunoscut ca o zona liberala a Dresdei, unde se intalnesc adesea studentii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Germania interzice, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, afisarea de simboluri naziste, precum svasticile, sau gesturi precum salutul "Heil Hitler”.

Daca va fi gasit vinovat, americanul probabil ca va trebui sa plateasca o amenda, insa Codul Penal prevede ca risca pana la trei ani de inchisoare.

In urma cu o saptamana, doi turisti chinezi au fost arestati pentru ca au facut salutul nazist in fata Reichstag. Ei au primit amenzi de 500 de lire sterline fiecare, insa au putut pleca din tara cu grupul cu care au intrat.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si