Potrivit martorilor, pasagerii unui autoturism au stropit cu un lichid calatorii care asteptau intr-o statie de autobuz. O persoana care a asistat la scena a postat un text pe pagina de Facebook.

'Azi 21 aug 2017 la ora 06.49 un pasager din dreapta spate a aruncat cu un lichid pe calatorii care asteptau in statia de autobus vis a vis de Auchan/Praktiker.
Respectivii se amuzau teribil de incident si au facut dreapta spre Cumpana.

M-am intors in statie si cei de acolo erau toti suparati. Un domn care a fost in statie pe nume Marian M. a spus ca depune plangere scrisa la sectia 5 Politie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ganditi-va ca putea sa fie tatal tau, mama ta sau sora, copilul tau in statia respectiva. Evenimentul a fost anuntat la 112'.

Descrierea scenei a iritat multi internauti, care s-au aratat indignati si au solicitat Politiei sa ia masuri, mai ales ca martorii au reusit sa surprinda si numarul de inmatriculare al autoturismului respectiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si