E razboi total in Lugoj! Membrii unei familii proaspat intoarse din strainatate sustin ca sunt vanati cu pistoalele, amenintati si intimidati cu incendierea masinilor. Banii ar fi motivul!

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De zile-n sir, victimele spun ca sunt terorizate de clanul care isi impune suprematia in oras. Cu politia la picioare, dupa cum sustin, interlopii trag rafale de gloante in casele lor si le trimit filmari amenintatoare.

Oamenii acuza ca principalul vinovat a scapat basma curata, iar in mainile oamenilor legii ar fi ajuns doar subalternii sai.

"Auziti, va rog frumos, nu mai trageti asa de mine ca vin. Nu fugim, nu fugim, ca nu am facut noi nimic. Te rog frumos, sa vina Bucurestiul! Asta e politia noastra din Lugoj! I-a luat pe copiii mei care nu au facut nimic.

Ati vazut?"

Deocamdata, sase persoane au ajuns la audieri, dar nu si capii clanului, spun victimele, care se tem ca vor sfarsi in mainile lor.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si