Cristina nu se gandeste acum la altceva decat la scoala! Orice pas este insa pentru ea povara, iar statul... doar ii pune piedici.

"O punem in carucior si o ducem la scoala, numai e greu ca trebuie sa o urcam in autobuz. E un singur autobuz si nu are rampa, trebuie sa o urc, sa stea acolo, sa se tina, daca nu se tine cade"

Fetita sufera de displazie osoasa, o boala fara leac ce o impiedica sa se dezvolte. La cei 7 ani, a trecut deja printr-o operatie grea, dar starea ei s-a inrautatit.

Kalanos Vasile- tatal fetitei
"Mi-a zis doctorul ca ar trebui sa ii scoata placutele de la picioare, sa ii taie piciorul si sa ii puna inapoi din nou. Dupa aia in ghips, dar nu stiu. Nu ne-au promis nimic. Mi-e cam frica, era sa o pierdem prima data, au pus-o la aparat  si nu au stiut ca are probleme cu inima si era sa o pierdem"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Viata ei depinde de medicamente, iar ea o stie cel mai bine. Cand n-are dureri ingrozitoare, vorbeste despre tratamentul ei ca despre un joc.

"Am aparat care imi face injectia. Apasa doar pe buton si gata. Te doare. Un pic si gata"

"Ii fac injectii hormonale pentru crestere. In fiecare seara cate una"

Odata cu boala fiicei, parintii au renuntat la tot.

Tatal la serviciu, iar mama- nevoita sa munceasca- la timpul petrecut cu fiica.

 


Singurul venit in casa, pe langa pensia de handicap, e al femeii. Banii sunt insa prea putini ca sa le-ajunga!

Familia Kalanos locuieste intr-o cladire veche a unei gari din Cluj. Usa le-o mai deschide, cand si cand, un preot.

Valentin Guia- teolog
"Va rog pe toti cei care credeti in minunile lui Dumnezeu sa o ajutati pe copila asta si poate o sa jucam impreuna la nunta ei"

Sansa fetitei e peste hotare, unde medicii o pot ajuta sa ajunga un copil ca toti ceilalti. Aceia dintre dumneavoastra care pot sa contribuie la salvarea Cristinei o pot face prin donatie in contul afisat pe ecran.

 

Banca Transilvania
CONT IN LEI: RO54BTRLRONCRT0377118001
Titular: KALANOS GABRIELA-CRISTINA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si