Inca de pe atunci el a anuntat Politia franceza, dar acestia nu au reusit sa ii dea de urma. Desi au trecut sapte ani dela aceasta disparitie, barbatul nu se da batut si a impanzit localitatea Saint-Michel de Llotes cu postere ce o infatiseaza pe sora lui si prin care spune ca va oferi o recompensa de 50.000 de euro celui care ii va oferi informatiile necesare pentru a o gasi.
 

Femeia disparuta se numeste Teodora Dorina Martin, avea 73 de ani in momentul disparitiei si suferea de probleme psihice. 
 
Pe langa mesajele postate pe pancarte prin oras, Constantin Martin a facut si o pagina de Facebook pe care posteaza frecvent apeluri si mesaje in incercarea disperata de a-si gasi sora.
 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Barbatul a aramas singur pe lume dupa ce mama lui, dar si sora lui mai mare au murit, iar acum este convins ca sora lui este in viata si ar face orice ca sa o gaseasca. El a marturisit ca starea de sanatate a surorii lui s-a agravat in momentul in care ea a fost fortata sa urmeze un tratament in timpul regimului comunist. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si