Raspunul inca asteptat ar putea sa faca lumina in cazul familiei Scurtu, care, de cand se stie, doarme cu stalpul in casa. Culmea e ca e desi cei doi soti pot fi oricand in pericol de moarte, batranii spun ca nu se tem decat de Dumnezeu.

Constructia care strapunge acoperisul casei a atras abia acum atentia oamenilor.

Un localnic uluit ca nimeni nu ia masuri a postat totul pe internet.

"In anii 70, 60 cand s-au construit liniile, atunci nu a intrebat nimeni. Acum se gasesc toti ca sa vina sa faca filmari, sa posteze pe facebook. recunosc ca nu e ceva frumos", spune primarul din localitate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Vadit deranjat, primarul, care e de 10 ani in functie, pare ca abia acum a inteles ce tragedie ii poate paste pe bietii proprietari. 

Mai naucitoare decat stalpul de electricitate care trece printr-o locuinta e rezolvarea gasita: decat sa mute constructia de beton, proprietarii vor primi ordin sa-si mute casa. 

"Am notoificat detinatorii acestor constructii pentru intrarea in legalitate. Totodata, au fist trimise notificari in legatura cu aceste cazuri si institutiilor abilitate de a urmai respectarea reglementarilor legale in domeniul constructiilor.", spun reprezentantii de la gaz.

Cazul familiei Scurtu nu e singular. In tot judetul, alte sase familii sunt in aceeasi situatie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si