Operele pe care le-a regizat au incantat publicul din Targu Jiu, iar printre ele se numara "Batranii", "Balera", "Eu si iubita mea", "Stress" sau "Patul Oval".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Regizorul a avut o cariera de peste 11 ani la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Targu Jiu, dar de-a lungul timpului a regizat piese care s-au jucat pe scena Teatrului din Arad, Satu Mare sau Targu Mures.

El este la origine italian, dar a venit in Romania la rugamintea lui Cristian Ioan, fost director al Teatrului de Nord din Satu Mare. Roselletti a fost director al Teatrului dei Riuniti din de 27 de ani si timp de 40 de ani a facut parte din grupul teatral al Academiei dei Riuniti.

Intregul colectiv al Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu" din Targu Jiu este profund indurerat si cu gandul alaturi de familia lui Achille Roselletti. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si