Aaron Barley a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru uciderea femeii care l-a ajutat, Tracey Wilkinson, si a fiului sau in varsta de 13 ani, Pierce. Incidentul a avut loc Stourbridge, Marea Britanie.

Barley a ajuns in sanul familiei dupa ce acestia l-au vazut cersind langa un restaurant, in vara anului 2016. I-au dat mancare, un loc de munca si l-au primit in casa lor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Intr-o zi din octombrie, imaginile inregistrate de camerele de supraveghere il arata pe barbat lucrand in gradina, inainte de a intra in casa si a ucide fara mila. Pierce a fost gasit tarandu-se pe podea, incercand sa ajunga in dormitor. El fusese injunghiat de cel putin 8 ori cu putere. Femeia zacea dezbracata in baie, fara viata. Ea fusese injunghiata de 20 de ori, potrivit Daily Mail.

Cand s-a intors acasa, Wilkinson a fost si el atacat, fiind injughiat de sase ori.

Criminalul i-a furat apoi masina si a fugit de la fata locului. Dupa o cursa nebuna, el s-a izbit cu masina de un zid, astfel ajungand si in mainile politiei.

De mana criminalului a scapat doar fata familiei, Lydia, in varsta de 19 ani, care era plecata la studii. Barbatul a fost salvat, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru sotia si fiul sau. Acum acestia se pregatesc de inmormantare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si