Braco "The Gazer" si-a capatat faima internationala, in special randul oamenilor spirituali sau a acelora care cauta terapii alternative de vindecare. Braco sustina ca poate vindeca pe oricine este bolnav, dupa ce isi priveste pacientii pret de cateva minute.
Potrivit Adevarul, sute de oameni au sustinut pana acum ca durerile lor de spate, de masele sau de picioare au disparut, dupa ce s-au lasat pierduti in ochii branzi ai vindecatorului originar din Croatia.
Unii suferinzi si de boala Lyme au spus ca au reusit sa se vindece dupa ce au simtit caldura transmisa de privirea barbatului.
Despre el, Braco nu vorbeste prea mult. Mai mult, acesta refuza sa acorde interviuri sau sa vorbeasca in public, nici macar la evenimentele pe care le sustine in fata oamenilor.
Pentru cei care  nu pot ajunge la evenimentele sale, Braco organizeaza si sesiuni online, iar pretul pentru astfel de intalniri variaza de la 2 la 6 dolari.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Sustinatorii lui Braco spun ca acest vindecator are o conexiune aparte cu soarele, fiind un fel de conducta pentru transmiterea energiei divine.
Alte voci sustin ca Braco este un simplu sarlatan, iar in spatele marturisirilor pozitive ar fi de fapt simple exemple de autosugestie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si