Bogdan Stanulescu, din comuna Corcova, a observat, joi, pe mijlocul strazii Macului, din municipiul Motrului, un portmoneu, astfel ca a oprit autoturismul, l-a ridicat si a gasit actele proprietarului si suma de 700 de euro.

Barbatul a incercat sa-l caute pe proprietar, insa pentru ca nu l-a gasit, s-a dus la Politie.

„Eram cu autoturismul personal, mergeam pe strada cu masina si am vazut portofelul in timp ce mergeam.

Era intins pe mijlocul strazii. Am coborat, l-am luat si am incercat sa dau eu de proprietar, dar nu sunt din judetul Gorj si nu am gasit adresa. Am cerut ajutorul politistilor, l-am gasit pe domn. Nu m-am gandit deloc sa-l opresc. Acum doua luni mi s-a furat portofelul in Germania, cu o mie de euro in el, cu toate actele. Numai eu stiu cat m-am chinuit sa obtin apoi toate actele, de bani nu m-a durut, cat m-a durut de acte. Mi-a dat Dumnezeu tot ce imi trebuie, nu am nevoie de banii omului, care probabil avea mare nevoie de ei. Am inteles ca este preot”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Stanulescu, soferul care a gasit portmoneul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Sosit de indata la sediul Politiei Motru pentru a-si recupera bunul pierdut, preotul care si-a pierdut portmoneul, un barbat de 30 de ani, din Motru, a spus ca este un ”gest crestinesc”.

„Este un gest crestinesc, un gest normal pe care trebuie sa-l facem toti. Te gandesti mereu la bine cand gasesti cate ceva”, a spus preotul Marius Breana.

Tanarul de 22 de ani, care a dus portofelul la Politie, a fost felicitat de oamenii legii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si