Povestea sclavilor a impresionat pana la lacrimi pe cei care au privit marturiile celor scapati din calvarul de la Berevoiesti.

Ionut, tanarul de 33 de ani tinut in lanturi, se intorsese in satul natal, Tufeni, din judetul Olt. Seara trecuta o alta veste a cutremurat satul. Barbatul si-a lovit tatal bolnav pana l-a lasat fara suflare. Medicii sositi in dimineata urmatoare nu au putut face decat sa constate decesul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Azi-noapte inteleg ca a avut loc totul.

L-a lovit pe tatal sau in mod repetat cu o carja, cu un scaun, barbatul avea si o infirmitate, foarte multe detalii nu va pot da. Inteleg ca are un dezechilibru mental. In mod sigur vom dispune expertiza psihiatrica. Nu pot spune acum daca vom dispune retinerea, se fac audieri“, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, prim-procuror Anca Anuta, potrivit adevarul.ro.

In urma cu 3 ani, a plecat din sat, lasandu-l pe tatal sau singur. Acesta iesise din inchisoare cand a decis sa plece din Tufeni. Apoi a ajuns sclav in Berevoisti, alaturi de mai multe persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si