Sergentul La David T. Johnson, a fost ucis la varsta de 25 de ani, impreuna cu alti americani, intr-o ambuscada a unei grupari jihadiste, in Niger, pe 4 octombrie.

Presedintele a declarat ca stia la ce s-a angajat, dar acest lucru mi-a facut rau. M-a facut sa plang. Eram furioasa din cauza tonului vocii sale si a modului in care a spus-o”, a declarat vaduva sa, Myeshia Johnson, pentru postul ABC News.

  ”L-am auzit dand din picior in timp de incerca sa-si aminteasca numele sotului meu, iar acest lucru mi-a facut si mai rau, pentru ca daca sotul meu este acolo sa lupte pentru tara noastra, daca isi risca viata, de ce nu poti sa-ti amintesti numele lui? ”, a adaugat ea.

”Nu am spus nimic, doar am ascultat. Am fost foarte suparata, m-a facut sa plang si mai mult”, a declarat tanara, insarcinata cu al treilea copil cu La David Johnson.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Presedintele american, impotmolit de o saptamana in acest scandal, in care si-a pus in discutie predecesorii, i-a raspuns foarte repede printr-un tweet, contrazicand-o.

 ” Am avut o conversatie foarte respectuoasa cu vaduva sergentului La David Johnson si i-am pronuntat numele inca de la inceput, fara vreo ezitare! ”, a dat el asigurari.

Frederica Wilson, o membra democrata din Florida a Camerei Reprezentantilor, l-a acuzat pe presedinte, saptamana trecuta, ca a declarat ” sunt sigur ca stia la ce s-a angajat, dar asta ramane dureros ”, atunci cand i-a

prezentat condoleante lui Myeshia Johnson,

”Aleasa democrata a inventat complet ceea ce i-am spus sotiei unui soldat mort in lupta (si am proba). Trist! ”, i-a raspuns presedintele alesei pe Twitter, dupa care a atacat-o virulent in zilele care au urmat.

Presedintele american urmeaza sa participe luni dupa-amiaza la o ceremonie de acordare a Medaliei de Onoare ("Medal of Honor"), care distinge, din 1863, un ”act de eroism care depaseste datoria”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si