Maria Facalet, in varsta de 37 de ani, si Catalin Marcel Sindila, de 32 de ani, au dat explicatii incredibile carabinierilor, dupa ce au fost prinsi.

Doi romani, o femeie si un barbat, au ajuns cu catusele la maini, dupa

ce au locuit timp de un an intr-o casa de vacanta fara sa fie prinsi. Totul s-a petrecut in in provincia Foggia din Italia. Recent, carabinierii din Vieste au decoperit ca Maria Facalet si Catalin Marcel Sindila, s-au mutat in mod abuziv in resedinta de vacanta a unui cetatean german, potrivit stirileprotv.ro. Locuinta se afla in apropierea Marii Adriatice, iar romanii furau curent electric. De altfel, proprietarul casei a alertat autoritatile italiene.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

In apararea lor, Maria Facalet si Catalin Marcel Sindila au spus ca se pregateau sa plece.

Oamenii legii nu i-au crezut, mai ales dupa ce au identificat inca o problema: din casa lipsea contorul de curent, dar luminile erau aprinse, iar electrocasnicele functionau.
In prezent, cei doi romani sunt in arest la domiciliula o alta adresa si isi asteapta sentinta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si