Randall Fowler, 62 de ani, este fratele lui Kevin Spacey, iar in 2004 a dezvaluit ce copilarie de cosmar a avut din cauza tatalui sau, care era un simpatizant nazist, l-a abuzat si i-a brutalizat familia.

"Casa noastra era incredibil de ingrozitoare. Copilaria acolo a fost absolut mizerabila. Kevin a incercat sa evite tot ce ni se intampla si se retragea intr-o bula a lui. A devenit viclean si inteligent.

Si-a reprimat toate sentimentele.“

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Fowler a mai dezvaluit ca sora lui si a lui Kevin, Julie, a fugit de acasa fiindca nu a mai suportat bataile. Mama lor, Kathleen, era cea care sustinea familia, avand o slujba stabila ca secretara.


Relatia parintilor s-a degradat in 1963 cand tatal actorului a abuzat sexual o adolescenta care ii era ruda, scrie adevarul.ro.  
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si