Localnicii sunt socati de gestul lui Dumitru Bohaltea, barbatul acuzat ca a profitat de mama sa, desi toti vecinii stiau ca avea probleme de comportament provocate de consumul excesiv de alcool.

Fapta a ajuns sa fie cunoscuta de autoritati datorita unei vecine care avea grija de batrana neputincioasa atunci cand familia nu era acasa. Oamenii de pe strada Micsunelelor, acolo unde locuieste familia Bohaltea, spun ca Dumitru a fost prins in ziua de 1 noiembrie in camera mamei sale intr-o ipostaza necuviincioasa.

Citeste si: Ce face acum Adnana din ”Toate panzele sus!”Detalii nestiute despre celebra actrita

Atat el, cat si femeia erau dezbracati in pat, sustin vecinii. Barbatul ar fi negat totul, insa evidentele au scandalizat familia si astfel s-a iscat un scandal care a ajuns la urechile localnicilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Si-a batjocorit mama…Mie nici nu mi-a venit sa cred. Mai bea el, dar eu nu mi-am inchipuit ca poate sa faca asa ceva. Parca nici acum nu-mi vine sa cred. Mama lui este bolnava, nu stiu ce sa mai zic acuma…E cu Alzheimer, nu e ea prea constienta”, a povestit o vecina pentru ziarul Adevarul.

Citeste mai multe  AICI.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si