Oxana s-a nascut in 1989, intr-un orasel micut din Ucraina, dar medicii au fost socati cand au vazut ca fata avea mainile si picioarele deformate si s-a presupus ca defectele ar fi fost provocate de catastrofa nucleara de la Cernobal.

Parintii fetei au fost atat de dezamagiti de modul in care ea arata, incat au decis sa o duca la orfelinat, acolo unde a inceput cu adevarat cosmarul fetei.

Ea era periodic batuta si infometata, iar zilele ei erau un adevarat chin.

La un moment dat, fotografiile cu ea au fost vazute de o femeie din SUA, femeie ce a decis sa o infieze. Guy Masters a fost numele celei care avea sa ii schimbe total viata Oxanei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

La varsta de 8 ani, Oxana a ajuns in sanul noii familii, dar imediat a primit o veste teribila. Medicii americani au reusit sa ii indrepte mainile, dar in cazul picioarelor au decis ca trebuie amputate. S-a facut operatia, iar Oxana a inceput sa invete sa mearga folosind carje si proteze.

A inceput sa practice canotajul, iar in 2012 ajungea sa devina o legenda mondiala.

a participat la jocurile paralimpice din Londra si a luat doua medalii de aur la canotaj, dupa care, a trecut la schi si in iarna, la Sochi, a devenit campioana mondiala.

Atunci cand privesti fotografiile acestei fete puternice si frumoase este greu sa-ti imaginezi calvarul prin care ea a trebuit sa treaca. Bolnava, cu handicap, parasita de proprii parinti, batuta si umilita in orfelinat, Oxana a primit o a doua sansa la viata datorita unei femei cu suflet mare pe nume Guy Masters, care nu a ezitat sa o adopte. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si