Kochummmen, un barbat din Noua Zeelanda, a adus acasa un porc mistert pe care l-a impuscat in timpul unei partide de vanatoare fara sa stie ca o tragedie urma sa se abata asupra lui si a familiei sale.

Mama sa, impreuna cu sotia au gatit carnea mistretului, iar la scurt timp dupa ce au consumat-o cei trei si-au pierdut cunostinta. Din fericire, cei doi copii ai barbatului nu au mapucat sa maanace din prearatele gatite din acea carne.

Cei trei se afla acum internati in spital, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele lor se supravietuire. Cei trei sunt in "stare vegetativa" si, chiar daca supravietuviesc, exista sanse mari sa ramana paralizati toata viata.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cel mai probabil carnea mistretului a fost contaminata si din aceasta cauza cei trei se zbata cum intre viata si moarte.

Rudele acestora au venit din India pentru a avea grija de cei doi copii ai cuplului in varsta de 1 si respectiv 3 ani.


Un preot a fost deja la spitalul unde sunt internati barbatul si cele doua femei si s-a rugat pentru sanatatea lor.

Sursa: newstalkzb.co

Foto: Supplied


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si