Aceste femei reusesc sa cucereasca foarte usor barbatii si ii fac sa se indragosteasca nebuneste de ele, scrie spynews.ro.

Femeia BERBEC. Nativele nascute sub semnul berbecului, sunt dominatoare si puternice. atrag mereu atentia si au o persoanalitate magnetica care ii face pe oameni sa le placa instant. Cand o femeie berbec intra intr-o incapere, toate privirile, inclusiv cele ale barbatilor, se vor intoarce catre ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Femeia SAGETATOR. Se zice ca femeia nascuta sub acest semn zodiacal este cea mai senzuala din tot horoscopul. Este pasionala si devine irezistibila pentru orice barbat daca isi propune asta. intr-o relatie, aceste femei pot fi geloase sau posesive. Le place sa fie independente si nu suporta sa fie controlate, dar chiar firea lor rebela le face foarte atractive. au farmecul lor aparte care incita barbatii si ii fac curiosi sa le descopere.

Femeia LEU. Leoaicele nu puteau sa lipseasca din acest top. Excentrice si chiar salbatice uneori, femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt cu adevarat fermecatoare. acestea au o atitudine superioara fata de cei din jur si pot parea arogante, iar acest fel de a fi provoaca indignarea barbatilor.

In intimitate, leoaicele sunt femei pasionale, iubitoare si se dovedesc a fi un adevarat sprijin pentru partenerul lor.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si