Clientii multi in alte dati, acum sunt doar 2,3. Speriati de valul de scumpiri, cumparatorii au stat acasa!

Daca ar fi venit la targul cu bunatati, musteriii ar fi avut supriza sa constate ca preturile au ramas aceleasi de anul trecut! Comerciantii n-au de gand sa dea cu mai mult afumaturile si branza, fiindca fara clienti, produsele atat de laudate li se strica pe taraba!
 

- Carnatii 24, caltabosul 20, toba 20, slanina 20, deci nu. Preturile aproximativ ca si anul trecut.

- Totdeauna daca se scumpea, cam de acuma se cunostea!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Producatorii spun ca o crestere a preturilor nu ar fi justificata!

- Preturile mele sunt aceleasi cu care am inceput acum 4 ani jumate. Nici n-am de gand sa le modific pentru ca porumbul e mai jos fata de anul trecut, a fost o recolta foarte buna de porumb si cereale anul acesta. E doar specula din punctul meu de vedere.

- E o bucata din pastama din pulpa de spate tinuta in saramura si pusa la fum. 

Eu vreau sa fac varza… luati ciolan atunci. Luati ciolanul ala mai mic, il bagati acolo in varza sau il fierbeti inaitne si adaugati varza la urma si daun gust extraordinar.

Nici oierii nu se gandesca sa creasca preturile la celebra branza de Sibiu. Ciobanii spun ca anul acesta productia a fost buna, asa ca se vor multumi sa nu ramana cu marfa nevanduta.

- Mai negociem. Burduful de munte e 50 kilogramul, dar tot asa mai negociem.

- La acelasi pret le vindem. Ale noastre nu cresc deloc, doar magazinele! Deci si de Craciun, oamenii le vor cumpara la acelasi pret.  La acelasi pret. Sa stea linistiti ca nu ridicam preturile.

Ministerul Agriculturii a sesizat Consiliul Concurentei pentru a vedea daca scumpirile din ultima perioada se justifica sau nu. Vizate sunt in special preturile la oua si produsele din carne.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si