Reprezentantii farmaciilor Catena i-au adus un ultim omagiu Stelei Popescu, actrita cu care au avut o colaborare de mai multi ani si care era imaginea lor.

La o zi de la disparitia fulgeratoare a actritei de pe scena vietii, acestia au pus in vitrinele farmaciilor cate un poster cu imaginea Stelei Popescu prin care-si exprima regretul pentru pierdere si transmite tuturor fanilor acesteia sa nu fie tristi, pentru ca acesteia nu i-ar fi placut asta.

”Cu durere in suflet, suntem alaturi de familia Stelutei noastre. Ne luam ramas-bun de la Stela Popescu, marea actrita, care a fost mereu alaturi de noi. Chiar daca pare greu, va indemnam sa nu fiti tristi. Stelei Popescu nu i-ar fi placut asta”, este mesajul care apare inscris pe posterul pus in vitrina uneia dintre farmaciile Catena.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Sursa: cancan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si