Puhoi de oameni au condus-o pe “regina teatrului romanesc”, Stela Popescu, pe ultimul drum, in aplauze si multe lacrimi.

Multi dintre ei nu au mai putut intra in manastire ca sa participe la slujba, din cauza ca nu mai era loc, asa ca au asteptat afara aproape doua ore.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cand sicriul cu trupul neinsufletit al Stelei a ajuns la cimitir, zeci de oameni, doritori sa vada totul pana in ultimul moment, au luat-o la fuga printre morminte, calcand pe cavouri ca sa ajunga cat mai aproape de groapa in care urma sa fie inmormantata actrita.

Acolo s-a creat o intreaga nebunie, caci oamenii aproape s-au calcat in picioare ca sa o vada pentru ultima oara. Jandarmii abia reuseau sa-I stapaneasca pe curiosii care s-au cocotat pe cavouri si pe cruci sa o vada pe actrita in sicriu. (Imagini impresionante la inmormantarea Stelei Popescu)

De la atata inghesuiala, chiar in timpul ultimelor rugaciuni, au avut loc si doua incidente neplacute. Un barbat a fost impins, se pare, de multime, si a cazut peste un gard, direct pe un mormant. Norocul sau a fost insa ca era pamant si nu marmura ca altfel s-ar fi accidentat grav. Barbatul nu s-a putut ridica singur, el fiind ajutat de o alta persoana care efectiv la prins de mana si l-a tras.

La o distanta de doar cateva minute, un alt barbat s-a sprijit pe o cruce din piatra pe care a daramat-o, culmea, chiar sub ochii unui jandarm care i-a spus ca-l amendeaza pentru profanare de morminte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si