Cristina Stamate a incetat din viata in aceasta dimineata, la numai cateva ore dupa ce buna ei prietena, Stela Popescu, a fost inmormantata.

Legatura dintre cele doua actrite a fost una ce a depasit limitele lumii fizice, cele doua

alegand sa se ridice si la ceruri impreuna.
Stela Popescu i-a facut o declaratie publica Cristinei Stamate, in care a descris tot ce simte pentru aceasta.

"(STELA POPESCU- extras din Prefata cartii `Femeia Hopa- Mitica`, autor CRISTINA STAMATE)

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

"TE IUBESC, CRISTINA! Cand citesti aceste pagini, e greu sa mai poti adauga si tu un gram de umor. Dar, chiar daca nu pot sa va incant prin cuvinte de lauda spirituale, pe care le merita, sunt fericita ca, inca odata, Cristina nu m-a dezamagit. Cand o vezi pe scena este sclipitoare, cand iti ofera o reteta te acopera de scantei amuzante, dincolo de biata mancarica.

Dar sa si scrie cu atat talent si umor despre ceea ce ne inconjoara, parca nu-ti vine a crede. Ei, uite ca, inca odata, Cristina ne uimeste. si cata nevoie avem de ea! Dumnezeu a creat-o intr-o zi de duminica, incarcand-o de haruri si pentru aceasta ar trebui sa fie cel mai fericit om din lume. Dar n-o sa va vina sa credeti ca nici macar nu indrazneste sa se mandreasca cu ele, si sta undeva departe, discreta, bucuroasa doar atunci cand citeste pe buzele dumneavoastra un zambet.

Tumultoasa, mereu in verva, debordand de vitalitate, de umor, dar si de autoironie, Cristina Stamate deschide cu aceasta carte o fereastra spre lumea din strada, o lume pestrita, galagioasa, colorata, autentica. Eseurile adunate in aceste pagini sunt franturi din viata, din viata sa de artist dedicata Teatrului de Revista `Constantin Tanase` si surprinse, ca si pe scena, in cheie tragicomica.

Are vocatia iubirii fata de tot ce este frumos pe lume, iar pentru ceea ce se numeste mizeria omeneasca, are o privire ironica, dar intelegatoare. Are vocatia prieteniei, gata oricand sa-ti fie aproape, fara sa astepte nici o recompensa. Te iubesc, Cristina si as vrea sa am bucuria de a-ti citi gandurile asternute pe hartie mereu...mereu".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si