Ion Marin, zis Elvis, de 48 de ani, si fiul sau, Claudiu Popescu, de 16 ani, din cartierul Obreja din Targu Jiu, au murit dupa ce caruta cu care se intorceau spre casa a fost izbita in plin de un tren Regio in timp ce atelajul traversa calea ferata printr-un loc nemarcat si nesemnalizat.

Citeste si: Crima infioratoare in Covasna! Un adolescent a ucis o persoana si a mancat bucati din cadavru

Trenul implicat in accident s-a oprit dupa cateva sute de metri. Pasagerii aflati in el spun ca doar au auzit o bufnitura puternica si mecanicul cerandu-le sa sune la 112. „Nu eram atenti ca va dati seama plecasem din gara de la Targu Jiu de nici un minut si ne cautam locuri. L-am auzit pe mecanic strigand sa sunam la 112 ca a lovit pe cineva pe calea ferata. A coborat saracul sa se uite ce s-a intamplat, dar ce mai putea face? Am inteles ca sunt doi morti”, a spus un calator, citat de pandurul.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Trenul circula intre Craiova si Petrosani si a ramas blocat pe calea ferata zeci de minute pana cand anchetatorii au terminat cercetarile la fata locului.


Politia a deschis un dosar in care sunt facute verificari pentru a fi stabilite imprejurarile exacte in care s-a produs dubla tragedie.

foto: pandurul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si