Judecatoria Piatra Neamt a pronuntat, astazi, 28 noiembrie, hotararea in procesul profesoarei Crinela Marc, judecata pentru ca a avut o relatie cu elevul ei, Marius Sandulache. Procesul s-a rezumat, practic, la un singur termen, in conditiile in care profesoara a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu elevul ei.

Citeste si: Profesoara de 34 de ani, mama a 4 copii, condamnata la inchisoare dupa ce abuzat un elev de 12 ani. Ce s-a intamplat intre cei doi dupa ispasirea pedepsei intrece orice imaginatie

A fost un dialog al avocatilor, fiecare formuland cereri catre instanta. Monica Anton a cerut condamnare cu suspendare pentru clienta sa şi respingerea daunelor solicitate de sotii Sandulache, iar Aurelian Plop a cerut condamnarea profesoarei, cu executare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Instanta a decis s-o condamne pe Crinela Marc la o pedeapsa de un an şi jumatate, cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, pe un termen de 3 ani. Totodata, ea nu va mai avea dreptul sa exercite profesia de cadrul didactic timp de 5 ani dupa executarea pedepsei principale, nu are dreptul de a fi curator sau tutore şi va trebui sa presteze 60 de zile de munca neremunerata la Primaria Piatra Neamt sau la Primaria Roznov.

Instanta a obligat-o, de asemenea, sa plateasca daune de 50.000 de lei sotilor Sandulache şi 2.000 de lei cheltuieli judiciare. Sentinta poate fi atacata in termen de 10 zile.

Marius Sandulache s-a aruncat in Bistrita in ziua de 17 noiembrie 2016, dupa ce

profesoara sa i-a spus ca vrea sa rupa relatia. Crinela Marc era insarcinata, iar la jumatatea acestui an a nascut o fetita.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si